No One Can Solve All 10 Of These Impossible Riddles

We put a couple of our friends and coworkers to the test, and it’s real! Nobody will ever be able to solve all ten of these impossible puzzles. How many do you think you can get right? After you’ve completed all of the questions and read the results, go ahead and put your friends to the test. They’ll like a good challenge, and this book of impossible puzzles will provide just that! If you get more than 5 accurate, you’re in the 99th percentile, according to Playbuzz, the test’s designers. Ready? Let’s get started!

Impossible Riddles 1 – 10

1. If Tom’s father is Tony, then Tony is the _ of Tom’s father.

Answers:
A) Son
B) Name
C) Father
D) Grandfather

2. I am a part of your body. You can hold me in your left hand but not in your right hand. What am I?

Answers:
A) Left Leg
B) Right Hand
C) Left Hand
D) Right Leg

3. Our product and our sum always give the same answer. Who are we?

Answers:
A) 0, 1, 2
B) 10, 20, 30
C) 4, 5, 6
D) 1, 2, 3
Answers:
A) Tight and Flight
B) Flight and Bright
C) Light and Bright
D) Light and Flight

5. Laura was 13 years old in 1980 and 8 years old in 1985. How is it possible?

Answers:
A) 1985 was a leap year.
B) The dates are in BC.
C) 1980 began on the vernal equinox.
D) The dates are in AC.

How do you think you are doing so far? Are you feeling good about your answers? Okay, here we go, we’ve got the rest of the impossible riddles for you below.

Advertisement

6. What falls but never breaks?

Answers:
A) Day
B) Night
C) Noon
D) Horizon

7. McFarland has 86 goats. All but 6 die. How many are left?

Answers:
A) 80
B) 0
C) 6
D) 86

8. I start with T, end with T, and have T in me. Who am I?

Answers:
A) Teapot
B) Transparent
C) Twilight
D) Tent

9. I am a 7 letter word. I become longer when my third letter is removed. Who am I?

Answers:
A) Lengthy
B) Longing
C) Lasting
D) Lounger

10. When I get multiplied by any number, the sum of the figures in the product is always me. What am I?

Answers:
A) 10
B) 9
C) 5
D) 11

Impossible Riddles: Correct Answers

What do you believe your score was? We’ve included the right answers below; we hope you performed well! Let’s find out, and discover whether you’re smarter than the average person!

1. Name.

2. Right Hand.

3. 1, 2, 3.

4. Light and Bright.

5. The dates are in BC.

6. Night.

7. 6 goats are left.

8. Teapot. (Starts with t Teapot. Ends with t teapoT. Has TEA in me)

9. Lounger. (Remove the “u” and the word becomes “longer”)

10. The answer is 9. (9×2 = 18. 1+8 = 9. 9×3 = 27. 2+7 = 9 etc)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.